В Ужгороді – 59-і Міжнародні змагання з легкої атлетики Кубок «Дружба»

В Ужгороді – 59-і Міжнародні змагання з легкої атлетики Кубок «Дружба»
В Ужгороді стартували 59-і Міжнародні змагання з легкої атлетики Кубок «Дружба».

 

Учасників турніру на офіційному відкритті вітали в.о. міського голови, заступник міського голови Вадим Борець, заступник міського голови Василь Гомонай, начальник управління молоді та спорту департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації Олег Муртазін, державний тренер національної команди України В’ячеслав Тиртишник, олімпійські чемпіони Ольга та Віктор Бризгіни, віце-президент Федерації легкої атлетики України Володимир Рудюк, рекордсмен України з бігу на 3000 м з перешкодами Олександр Величко – наш земляк, а нині киянин, президент федерації легкої атлетики Закарпатської області Олег Коноваленко. Узяли участь у відкритті змагань і депутати Ужгородської міської ради.

Розігруватимуть медалі у 16 видах легкої атлетики серед чоловіків та жінок. Свої сили на легкоатлетичних доріжках ужгородського стадіону «Авангард» випробовують близько 200 спортсменів. Зокрема 20 команд із Київської, Полтавської, Львівської, Хмельницької, Тернопільської, Чернівецької, Рівненської областей, а також територіальних громад Закарпатської області – команди з Ужгорода, Мукачева, Берегова, Хустщини, Свалявщини та Воловеччини.

Уже о 18.00 у форматі Кубку «Дружба» проведуть Гран-прі «Стрибки під музику» на призи Ігоря Тер-Ованесяна серед найсильніших стрибунів у довжину. Уперше в секторі одночасно будуть змагатися жінки та чоловіки – батл «Жінки проти чоловіків».

Гран-прі «Стрибки під музику» можна буде дивитися у прямому ефірі https://www.youtube.com/watch?v=UtwWPSFF5uQ

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів