Секретні методики догляду за обличчям

Секретні методики догляду за обличчям
Щоденний домашній догляд набагато важливіше разових процедур в салоні, адже саме завдяки йому Ви завжди будете мати здорову і свіжу шкіру.

 

Салонний догляд - це екстрена міра, яка дарує миттєвий ефект, але не завжди він залишається надовго. Чого не скажеш про домашній догляд за шкірою обличчя - ефект від якого не тільки не зникає з часом, а навпаки - накаплівается.В цьому Вам допоможуть очищаючі, тонізуючі засоби, маски, маски-серветки для обличчя, сироватки і крему, які ви знайдете у нас в магазині https://www.watsons.ua/uk/koreyska-kosmetika/koreyska-kosmetika-dlya-tila/

Базовий догляд, який дозволить вам отримати максимум задоволення при мінімумі зусиль, складається, як виявилося, з чотирьох етапів: очищення, відлущування, зволоження і захист. Причому два останніх легко можна об'єднати в один.

1. Очищення

Незалежно від типу шкіри варто вибирати м'які очищаючі засоби, які не піняться. Ви здивуєтеся, але з переходом на них шкіра стане менш жирної і м'якшою, а неприємне відчуття стягнутості пройде назавжди.

2. Відлущування

Агресивне фізичне відлущування, завдяки якому шкіра стає м'якою, насправді пошкоджує її. Замінити скраби найпростіше кислотами. Кислоти відлущують м'яко. Три найпоширеніші кислоти в косметиці - це гліколева, молочна і саліцилова.

3. Зволоження

Потрібне шкірі абсолютно будь-якого типу: від жирної до сухої. Зволоження працює двома способами, але більшість кремів поєднують в собі обидва. Перший - утримування води, за що відповідають такі компоненти, як гліцерин або гіалуронова кислота. Другий - це «замикання» води. За це відповідають масла і силікони.

4. Захист

Величезна кількість марок додають сонцезахисні фільтри заздалегідь в денні креми. Це позбавляє від необхідності використовувати декілька шарів догляду. Такі засоби поєднують в собі і зволоження, і харчування, і захист.

7 правил догляду за шкірою в будь-якому віці

Перерахуємо їх для повноти картини.

1. Вмиватися два рази в день гелем або піною з pH близько 5-5,5. Такий засіб збереже натуральність, що допоможе зберегти в ньому захисний бар'єр шкіри.

2.Обов'язково знімати макіяж перед сном.

3. Користуйтеся косметикою, яка підходить вашому типу шкіри.

4. Використовувати два різних засоби для денного і нічного догляду. Вдень краще зволожуючий, вночі - поживне.

5. Раз чи два на тиждень глибоко очищати шкіру за допомогою скрабів або пілінгів.

6. Особливу увагу приділяти зоні навколо очей: використовувати спеціальні креми і сироватки з позначкою «для повік».

7. Віддавати перевагу сонцезахисної косметики. Влітку або на гірськолижних курортах важливо використовувати спеціальні засоби з SPF не меньше 30.

Маючи в своєму арсеналі якісний і правильно підібраний догляд за шкірою обличчя, Ви можете здорово заощадити на салонних процедурах, при цьому маючи гарне, свіже і доглянуте обличчя завжди.

 

 

25 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів