Як обрати тональний крем онлайн і не прогадати: поради, які варто врахувати

Як обрати тональний крем онлайн і не прогадати: поради, які варто врахувати

 

Серед великого різноманіття косметики для обличчя одними з найбільш затребуваних є тональні креми, які не тільки вирівнюють тон шкіри, але й захищають її від зовнішніх чинників, а також допомагають приховати ті чи інші дефекти.

Купівля тонального крему https://prostor.ua/ua/dekorativnaya-kosmetika/dlya-litsa/tonalnyy-krem/ з одного боку може здатися справою кількох кліків, але з іншої сторони – це таке завдання потребує максимум уваги і знань, щоб у підсумку придбати саме підхожий засіб.

Тому кілька простих рекомендацій все ж вартує врахувати, щоб не прогадати з вибором тоналки.

Обираємо потрібний вид тонального крему

Оскільки, як вже відзначалося, асортимент тоналок багатий і різноманітний, важливо вибрати саме те рішення, яке найбільше вам підходитиме.

Отже, які види тональних кремів зараз доступні:

  • Рідкі, густі, зволожуючі

У першому випадку йдеться про засоби, що мають щільну структуру, відтак довше тримаються на шкірі обличчя. Такі тональні креми застосовують як для вирівнювання тону, так і для маскування пігментних плям чи розширених судин.

Що ж стосується густих тоналок, це засоби з високим маскуючим ефектом. Ідеально підходить для сухого типу шкіри.

Зволожуючі тональні засоби є рідкими, використовують їх, як правило, як молодої шкіри, але не для повного покриття.

  • Крем-пудра, крем-мус та крем-стік

Перший є комбінованим засобом, позаяк має у своєму складі не тільки тональну основу, але й пудру, Вирізняється відмінним маскувальним ефектом.

Другий – крем-мус – має пінну основу і не надто добре маскує дефекти, тому засіб підходить для чистої і здорової шкіри обличчя.

А от крем-стік – ідеальний вибір задля приховування явних дефектів на шкірному покрові.

  • Концентрована тоналка та тонуюча пудра

Ці засоби вважаються додатковими, є універсальними і, як правило, ними доповнюють іншу косметику.

Враховуємо тип шкіри

Не варто забувати, що кожний тональний засіб створюється для конкретного типу шкіри. Тому продукцію, як правило, маркують, де ВВ – це тоналка для сухої та нормальної шкіри; СС – для чутливої, жирної або комбінованої шкіри; DD – універсальні засоби.

Звертаємо увагу на виробника та продавця

Хочете якісний тональний крем? Віддавайте перевагу продукцію від іменитих брендів. Це найкраща гарантія того, що ви отримаєте найкращий засіб, який не тільки повністю відповідатиме заявленим характеристикам, але й буде безпечним для вашої шкіри.

Водночас з розумом потрібно обирати і продавця. Це має бути провірений магазин, з високим рейтингом, заслуженим авторитетом і довірою клієнтів. Тому в жодному разі не «ведіться» на незрозумілі крамниці, обирайте тільки ті, в яких ви впевнені на всі сто.

 

18 жовтня 2024р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів