"Ужгород" продовжує утримувати лідерство, але конкуренти дихають у спину. Підсумки 23-го туру

"Ужгород" продовжує утримувати лідерство, але конкуренти дихають у спину. Підсумки 23-го туру
23-й тур Другої ліги позаду: головні претенденти на вихід у Першу лігу — “Ужгород”, “Поділля” та “Епіцентр” — здобули свої очки. Як результати матчів відобразилися у турнірній таблиці — далі у матеріалі.

 

“Ужгород”, після перемоги над “Рубіконом” (2:1), й далі продовжує утримувати лідерську позицію, маючи у своєму активі 50 балів. Хмельницьке “Поділля” також здобуло перемогу — у матчі проти “Чернігова” (1:0). Команда має на два очки менше. На третій сходинці перебуває “Епіцентр”, який здолав “Буковину” (0:1). У клуба з Дунаївців Хмельницької області наразі 44 бали, але на один зіграний поєдинок менше. Його вони проведуть 26 травня вдома проти “Чернігова”.

А от галицькі “Карпати” втратили залікові пункти у матчі з вінницькою “Нивою”. Тепер мають 43 бали і на один зіграний поєдинок більше ніж “Ужгород” і “Поділля”. На п’ятій сходинці — “Діназ” з Київщини: команда здобула три очки у поєдинку проти львівських “Карпат” (3:0) і тепер має 42 очки. У наступному турі на “Ужгород” чекає виїзне протистояння з “Епіцентром”. Галицькі “Карпати” вдома прийматимуть “Поділля”. А “Діназ” зіграє на виїзді проти “Волині-2”.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів