Де купити якісні аксесуари для iPhone?

Де купити якісні аксесуари для iPhone?

 

Смартфони Apple найпопулярніші у користувачів. Що не дивно - компанія викликає довіру високою якістю, надійністю, постійними новинками і оновленнями. Кожен вихід нового iPhone стає світовою подією і проривом в світі техніки. Тому все більше людей при виборі телефону віддають перевагу цій компанії.

Щоб розкрити весь функціонал і зробити користування максимально комфортним, покупки смартфона буде недостатньо. Для цього існує безліч аксесуарів, випущених як Apple, так і сторонніми компаніями. Знайти товар, що підходить саме тобі непросте завдання,адже в інтернеті величезний асортимент різної якості, дизайну і виробників.

У магазині Skay.ua серед розмаїття аксесуарів для iPhone знайдуться товари на будь-який смак. На що варто звернути увагу при виборі, ми розповімо нижче.

Захисти свій iPhone

Перша проблема з якою можна зіткнутися після покупки гаджета - фізичні ушкодження. Кожен хоча б раз дряпав або розбивав телефон. На жаль, навіть якщо ви обережні, вас можуть випадково штовхнути в громадському транспорті або на вулиці, а телефон вислизне з рук. Від цієї неприємної ситуації неможливо застрахуватися, зате можна підготуватися купивши захисні аксесуари для iPhone.

Оригінальні чохли для iPhone

Чохол запобігає пошкодження і пом'якшує падіння, тому його купують відразу. Він зберігає корпус в новому стані і пом'якшує падіння. Це заощадить гроші на ремонті, і в разі продажу смартфона, збереже його високу вартість. При виборі варто звернути увагу на матеріал і виконання головної функції - захищати від пошкоджень, забруднень і вологи. Apple подбала про надійність своїх чохлів, ретельно підібравши матеріали і моделі. Виступаючі бортики захистять фронтальну камеру і екран при падінні, а мікрофібра всередині запобіжить подряпинам, навіть якщо всередину потрапить крихта.

Дизайн оригінальних чохлів для iPhone я б описала фразою: "просто і зі смаком". Вони універсальні, стильні і заслуговують на увагу.

Неоригінальні чохли для айфон

Також чохол виконує естетичну функцію. За допомогою дизайну чохла можна доповнити свій образ, самовиразитися і продемонструвати культурні переваги за допомогою різних принтів, картинок і написів. Серед неоригінальних чохлів асортимент ширше, тому люди з нестандартними запитами вибирають їх. Тут фасони, картинки і написи на будь-який смак. Якщо хочете чохол з улюбленим персонажем аніме чи якимись ріжками - сторонні виробники вам допоможуть. Але не забувайте, що чохол повинен бути не тільки красивим, але і надійним.

Захисні плівки та скла

Чохол не здатний повністю забезпечити безпеку вашого смартфону. Скло або плівка в даному випадку є необхідністю для цілісності екрану і фронтальної камери, щоб захистити їх від мікроподряпин або ушкоджень побільше. Погодьтеся, куди приємніше користуватися пристроєм, коли впевнений, що випадкове падіння не влетить в кругленьку суму. Рекомендуємо скло - воно товстіше, надійніше і прослужить довше. Плівка теж непоганий варіант, але тут важливо підібрати підходящу і правильно її наклеїти. Захисне покриття потрібно, щоб зберегти гаджет у відмінному стані.

Все для зарядки

Аксесуари для зарядки також є предметом необхідності. Оригінальні теж ламаються, та й часто людям потрібно кілька зарядок - одна для дому, друга для офісу, а третя в сумці про всяк випадок. Питання вибору зарядного пристрою стало актуальнішим, адже нові моделі смартфонів Apple випускають без зарядки в комплекті.

Кабелі та адаптери

Для техніки Apple краще купувати оригінальні кабелі та блоки, бо вони точно не зашкодять, а довгостроковість використання залежить в основному від акуратності. Неправильно підібраний адаптер зіпсує батарею, внаслідок телефон буде повільніше заряджатися і швидше розряджатися. Сучасні моделі айфонів підтримують протокол швидкої зарядки і швидкість зарядки буде залежати від адаптера. Рекомендується купувати блок живлення потужністю від 12 Вт, він ще не підтримує протокол швидкого живлення, але вже заряджає помітно швидше блоку потужністю 10 Вт.

Бездротові зарядні пристрої

Павербанк незамінна річ в поїздці або подорожі. Він не вимагає доступу до розетки, достатньо підключити до нього кабель, і ви зарядите свій айфон навіть у пустелі. Зараз є безліч потужних і компактних повербанков від різних виробників, що становлять один одному гідну конкуренцію. Деякі сучасні моделі мають розширений функціонал і різні дизайни, але при виборі в першу чергу варто звернути увагу на ємність і тип батареї. Ємність визначає кількість разів, яку павербанк зможе зарядити ваш телефон на одному заряді.

Автозарядка

Якщо ви активно використовуєте автомобіль - вам знадобиться даний аксесуар. Він легко встановлюється в прикурювач на приладовій панелі і виручає в пробках, поїздках і автоподорожі. Сюди ж можна віднести автотримач і кріплення. З ними можна користуватися навігатором і відповідати на дзвінки, залишаючи руки на кермі і увагу на дорозі.

Навушники для айфона

Навушники давно стали невід'ємною частиною нашого життя. Вони супроводжують нас у громадському транспорті, спортзалі, вранці на кухні, коли збираємося на роботу і не хочемо розбудити рідних. Скрасити ці моменти допоможе не тільки атмосферна музика, а й правильно підібрані навушники для iPhone.

Інтернет-магазин Скай реалізує навушники провідних світових виробників за помірними цінами. З айфоном простіше взаємодіють оригінальні навушники. Тут вибір на будь-який смак - звичайні дротяні, вакуумні, накладні і Bluetooth-гарнітури AirPods.

Підіб'ємо висновки

Так само як ми не можемо обійтися без смартфона, ми не можемо обійтися без аксесуарів для нього. Інтернет магазин Skay.ua пропонує якісні оригінальні аксесуари. Серед великого вибору моделей і кольорів легко зорієнтуватися: до кожної ми додаємо по кілька фото, характеристики і докладний опис.

 

07 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів