В Ужгороді погодили Програму підтримки діяльності інститутів громадянського суспільства на 2022 рік

В Ужгороді погодили Програму підтримки діяльності інститутів громадянського суспільства на 2022 рік
Сьогодні на черговому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міськради погодили Програму підтримки діяльності інститутів громадянського суспільства міста соціального спрямування на 2022 рік. Для створення сприятливих умов забезпечення діяльності інститутів громадянського суспільства соціального спрямування у місті та надання громаді міста саме тих соціальних послуг, яких вона потребує, на 2022 рік передбачили 600 тис. грн.

 

Погодили члени виконкому і Програму фінансової підтримки діяльності благодійного фонду «Все можливо» на 2021 – 2022 роки – з метою сприяння молоді з інвалідністю інтеграції у суспільство за допомогою прогресивних методів навчання, фізичної, психологічної, професійної та соціальної реабілітації. На програму передбачили 266 тис. грн на 2021 рік і 554 тис. 400 грн – на наступний.

Програму надання щомісячної компенсації на житловокомунальні послуги Почесним громадянам міста Ужгород на 2022-2024, на що передбачили 2 млн 100 тис. грн (по 700 тис. грн щороку), також підтримали на засіданні виконкому.

Погодили і Програму посилення соціального захисту громадян міста «Добра справа» на 2021 – 2023 роки з метою надання матеріальної допомоги ужгородцям, які опинилися в скрутному становищі чи потребують соціальної підтримки. Ресурсне забезпечення програми – близько 6 млн грн, зокрема понад 1,2 млн грн на цей рік.

Програму фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування на 2022 рік, на що передбачили 26 млн грн, також підтримали члени виконкому міськради Ужгорода.

Ці програми згодом розглянуть і депутати на сесії міськради.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів