Пільгові перевезення в громадському транспорті перевірять в Ужгороді

Пільгові перевезення в громадському транспорті перевірять в Ужгороді
14, 15 та 16 липня проведуть моніторинг пільгових перевезень в автобусах №№ 4, 19, 26 та 58. Про це Суспільному розповіла начальниця відділу персоніфікованого обліку отримувачів під гарантії та компенсації Департаменту соціальної політики Світлана Беспечна.

 

За її словами, до 9 липня на моніторинг може записатися кожен охочий. Для цього потрібно надіслати заявку до Департаменту соціальної політики Ужгородської міської ради.

"У нас зараз визначений переможцем конкурсу новий перевізник, це "Транс-Уж-Х", у нього на обслуговуванні чотири маршрути, — розповіла Беспечна. — Вони звернулися у департамент соціальної політики з метою укладення договору на відшкодування компенсаційних виплат, тому ми проводимо цей моніторинг — щоб визначити середню кількість пільговиків, які перевозяться за день на відповідних маршрутах. Упродовж трьох днів – 14, 15, 16 липня – на цих чотирьох маршрутах будуть наші інспектори підраховувати кількість пільговиків, які перевозяться на цих відповідних маршрутах. Середня кількість за один оборотний рейс візьметься за основу при розрахунку цілої компенсації. А громадськість – підтверджує, що людина проїхала, подивилися її, надала посвідчення, її порахували"

Світлана Безпечна додала, з 2 до 15 вересня планують провести моніторинг перевезення школярів.

Суспільне Закарпаття

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів