Шукати чи не шукати: де саме ховається загадкова точка G

Шукати чи не шукати: де саме ховається загадкова точка G
Після того, як “винахідник” точки G Ернст Грефенберг у 1950-х заговорив про найчутливішу жіночу зону, майже кожна жінка замислилася над її пошуком. І з того часу максі-ерогенна зона на жіночому тілі залишається предметом суперечки вчених, сексологів та власне жінок. 

 

Сумісно з експертами компанії “Дюрекс”, ми провели власне дослідження і готові відповісти на питання: чи є точка g у жінок та де вона.

Як шукають точку Джі

На передній стінці піхви є невеликий клаптик губчастої тканини зі скупченням кровоносних судин. Десь за 4 см від входу. В теорії, натискання на цю ділянку (точку G) має викликати сильне збудження та дарувати максимальне задоволення. 

Проте деякі сексологи продовжують наполягати, що це внутрішня проекція клітора і ніщо інше.

Як зрозуміти, що це саме та точка

У збудженому стані G-Spot має бути завбільшки з горошину, тому для її пошуку та стимуляції використовують лише певні позиції або іграшки. 

Перша реакція, коли ви дістанете пункту призначення - бажання до сечовипускання, яке блискавично змінюється сильним збудженням. 

Що радять сексологи

По-перше, не захоплюватися пошуком й не перетворювати статевий акт на механічний лише заради результату. 

По-друге, пам'ятати про захист й використовувати латексні або безлатексні презервативи з ефектом “скін ту скін”, якщо маєте алергію. Кондоми не заважатимуть пошукам, а, навпаки, допоможуть розслабитися, бо партнерка не перейматиметься через небажані наслідки сексу. 

І взагалі кожна жінка має власні (вже досліджені) ерогенні зони. Тож нічого не заважає отримувати задоволення вже зараз, навіть якщо G-Spot ще не знайдено.

 

13 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів