Закарпатських підприємців запрошують на індивідуальні консультації з питань пільгового фінансування «Гранти для бізнесу від USF»

Закарпатських підприємців запрошують на індивідуальні консультації з питань пільгового фінансування «Гранти для бізнесу від USF»
Запрошуємо власників та керівників малого і середнього бізнесу на консультації з питань пільгового фінансування «Гранти для бізнесу від USF» впродовж липня в режимі онлайн. В рамках проєкту у підприємців є можливість отримати індивідуальну консультацію (до 30 хв.) для вирішення запитів, що стосуються процесу підготовки та подачі документів на грантове фінансування від Українського фонду стартапів (Ukrainian Startup Fund/USF). Індивідуальна консультація експерта шляхом експрес-аналізу допоможе визначити, наскільки специфіка бізнесу відповідає умовам грантової програми Фонду та надасть учасникам/цям рекомендації щодо підготовки компанії до залучення пільгового фінансування.

 

Програма консультацій орієнтована на українські компанії, які є:

технологічними; з перспективними та інноваційними ідеями; комерційно орієнтовними; знаходяться на ранній стадії розвитку:

pre-seed – фаза, при якій відсутній MVP (мінімально життєздатний продукт), а діяльність спрямована на його розробку з метою подальшого виведення на споживчий ринок);

seed – фаза, при якій MVP (мінімально життєздатний продукт) вже вийшов на ринок або готовий до виходу. 

До участі допускаються представники/ці усіх галузей, водночас пріоритетними є:

  • штучний інтелект (AI), доповнена реальність (AR/VR), великі дані (BigData), блокчейн, кібербезпека, захист (Defence);
  • медицина та охорона здоров’я;
  • подорожі;
  • фінансові технології (FinTech);
  • освітні технології (EdTech);
  • робототехніка;
  • професійні послуги;
  • програмне забезпечення як послуга (SaaS);
  • виробництво;
  • електронна комерція, інтернет речей (IoT). 

Консультантка проєкту: Олександра Драбик, експертка у сфері грантового та інвестиційного проектування, фінансового менеджменту, управлінського обліку та бюджетування.

 

Формат: онлайн.

Тривалість: до 30 хв.

Вартість участі: безкоштовно завдяки спільному фінансуванню урядом Федеративної Республіки Німеччина і Європейським Союзом та підтримці GIZ.

Реєстрація на консультацію за посиланням: https://form.jotform.com/211861341208347

Деталі тут: https://bc-club.org.ua/go/1715

Впродовж двох годин після заповнення заявки в робочий час з Вами зв'яжеться координаторка проєкту Ірина Швидко для підтвердження дати та часу консультації. Заповнивши заявку після 18:00, очікуйте дзвінка наступного дня. Якщо ж Ви не отримали підтвердження, будь ласка, зверніться за тел.: +380977746347 або надішліть листа на e-mail: [email protected].

Консультації організовані Клубом Ділових Людей Україна в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

 

19 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів