«Безпечне місто Ужгород»: як в місті завдяки відеокамерам викривають злочини

«Безпечне місто Ужгород»: як в місті завдяки відеокамерам викривають злочини
15 крадіжок, 2 спроби заволодіти транспортними засобами, 3 грабежі з початку цього року розкрила поліція завдяки впровадженій в Ужгороді розгалуженій системі відеоспостереження в рамках програми «Безпечне місто Ужгород».

 

Про це йдеться у листі з подякою Ужгородському міському голові Богдану Андріїву від начальника Ужгородського районного управління поліції ГУНП у Закарпатській області Олега Янчинського.

«За короткий проміжок часу з моменту впровадження система відеоспостереження (розпізнавання автомобільних номерних знаків, розпізнавання облич та оглядові камери відеоспостереження) відіграє важливу роль у розкритті та розслідуванні кримінальних правопорушень, створюючи при цьому можливість отримання доказової бази та виявлення адмінправопорушень», – ідеться у листі.

Відзначено також, що працівники поліції щодня використовують систему відеоспостереження для розкриття правопорушень та пошуку осіб, які їх вчинили. Окрема подяка – управлінню програмного та комп’ютерного забезпечення за впровадження ефективної системи, утримання її в належному стані, оперативне реагування, допомогу в розкритті кримінальних правопорушень та взаємодії з правоохоронними органами. 

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів