Приймальна комісія УжНУ розглянула питання про зарахування вступників на місця державного замовлення

Приймальна комісія УжНУ розглянула питання про зарахування вступників на місця державного замовлення
У понеділок, 9 серпня, відбулось засідання Приймальної комісії УжНУ, на якому було розглянуто зарахування вступників ОС бакалавр та магістр на основі повної загальної середньої освіти за кошти державного бюджету. Всього таких вступників зараховано 669 на денну та 89 на заочну форми навчання. Як зауважив голова Приймальної комісії, ректор УжНУ Володимир Смоланка: «Приємно відзначити, що цьогоріч ми спостерігаємо позитивну динаміку зарахування абітурієнтів ОС бакалавр на місця державного замовлення, порівняно з минулим роком – на 47 більше на денну форму та на 24 на заочну форму».

 

Також було розглянуто зарахування вступників ОС бакалавр на основі ОКР молодший спеціаліст на місця державного замовлення. «Сьогодні ми зараховуємо 46 вступників скороченої форми навчання на основі ОКР молодший спеціаліст за дев’ятьма спеціальностями освітнього ступеня бакалавра на денну форму навчання за кошти державного бюджету» – підсумував відповідальний секретар Приймальної комісії Петро Горват.

Крім того, сьогодні члени Приймальної комісії обговорили виконання вимог для зарахування за державним замовленням вступниками ОС магістр на основі ОС бакалавр, затвердили  середні бали документів про освіту, сільські коефіцієнти та допустили  до вступних випробувань або до конкурсного відбору за ОС бакалавр, магістр, надали рекомендації вступникам на основі ПЗСО до зарахування за кошти фізичних та/або юридичних осіб та розглянули інші питання порядку денного.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів