Актуальні питання вступної кампанії-2021 обговорила Приймальна комісія УжНУ

Актуальні питання вступної кампанії-2021 обговорила Приймальна комісія УжНУ
У вівторок, 31 серпня, в оновленому конференц-залі ректорату відбулось чергове засідання Приймальної комісії. Зокрема, на засіданні йшлося про переведення вступників на вакантні/додаткові місця державного замовлення (за умови прийняття рішення Конкурсною комісією МОН), хід прийому заяв до аспірантури та зарахування за кошти фізичних та/або юридичних осіб.

 

Щодо першого питання відповідальний секретар Приймальної комісії Петро Горват зауважив: «На підставі рішення попереднього засідання Приймальної комісії ми звернулися до Конкурсної комісії МОН з проханням про переведення на місця державного замовлення тих вступників, яких ми не можемо перевести самостійно відповідно до Правил прийому та Умов прийому. Також ми попросили певну кількість додаткових місць для переведення вступників, передусім для спеціальностей, яким надається особлива підтримка, на рішення Конкурсної комісії з приводу цього питання поки очікуємо».

Про хід прийому заяв до аспірантури інформував проректор з наукової роботи Ігор Студеняк: «Міністерством освіти і науки України нам було виділено 72 місця на місця державного замовлення в аспірантуру – 45 на денну форму і 27 на вечірню форму навчання. Станом на 30 серпня 18:00 було подано на місця державного замовлення 42 заяви на денну форму та 14 на вечірню. Прийом заяв триватиме до 18:00 3 вересня. На контракт подано 13 заяв – 2 на денну та 11 на заочну».

Крім того члени Приймальної комісії обговорили й прийняли рішення щодо зарахування клінічних ординаторів за державним замовленням, допуск вступників-іноземців до вступних випробувань, другого етапу вступної кампанії та ін.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів