До уваги ужгородських водіїв: про обмеження руху транспорту в часі святкування Дня міста

До уваги ужгородських водіїв: про обмеження руху транспорту в часі святкування Дня міста
Обмеження руху транспорту у дні відзначення 1128-ї річниці з часу першої писемної згадки про Ужгород погодили сьогодні в міській раді на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту.

 

Зокрема, 10–12 вересня на вул. Ференца Ракоці (від вул. Олександра Довженка до вул. Івана Крилова) та 11–12 вересня на вул. Олександра Довженка (від перехрестя з вул. Івана Крилова до пл. Жупанатської). Підтримали і перекриття 21 вересня частини Київської набережної – поблизу пл. Богдана Хмельницького (від провулку біля житлового будинку № 3 до транспортного мосту), там відбуватимуться заходи до Європейського тижня мобільності.

Для забезпечення безпеки дорожнього руху, охорони громадського порядку під час проведення масових заходів до Дня Ужгорода буде перекрито рух транспорту на вулицях:

?? 10-12 вересня – вул. Ференці Ракоці (від вул. Олександра Довженка до вул. Івана Крилова);

?? 11-12 вересня – вул. Олександра Довженка (від перехрестя з вул. Івана Крилова до площі Жупанатської).

Також на засіданні рекомендували підрядній організації, яка проводить капітальний ремонт вул. Собранецької (від перехрестя з вул. Василя Докучаєва – провулку Єгерського), забезпечити проїзд громадського транспорту однією із смуг з організацією реверсивного руху.

Комісія також погодила альтернативні шляхи руху громадського транспорту на час капремонту Собранецької:

  • через пл. Віталія Постолакі – вул. Загорську – вул. Закарпатську;
  • пров. Єгерський – пров. Шевченка.

У провулках з обох сторін мають встановити дорожні знаки 3.34. «Зупинку заборонено». Аналогічний дорожній знак департамент міського господарства міськради має встановити і на пл. Шандора Петефі (навпроти Будинку побуту). За рішенням комісії внесуть також зміни в роботу світлофора на перехресті вул. Олександра Можайського – Минайської: додадуть 5 секунд на виїзд з вул. Олександра Можайського на вул. Минайську.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів