Де замовити саму смачну піцу в Луцьку?

Де замовити саму смачну піцу в Луцьку?

 

Італійська кухня неймовірно поширилася по світу, і кількість піцерій в Україні є тому прямим підтвердженням. Італійська кухня також є однією з найстаріших у світі, тому що походження багатьох страв починається з часів стародавніх греків і римлян. На Італійську кухню також за багато років існування вплинули арабська, єврейська та французька кухні.

Сьогодні у закладі Монопіцца кухарі дотримуються старовинних рецептів та готують за класичною технологією. Саме тому у вас є унікальний шанс спробувати справжню італійську піцу, та насолодитися досконалістю смаку.

Доставка піци в Луцьку від Монопіцца

Доставка піци в Луцьку – це ідеальне рішення, коли немає вільного часу, а так хочеться скуштувати чогось смачненького. Ви можете обрати один чи кілька варіантів з меню, що представлено на сайті та зробити замовлення вже зараз. Термін доставки піци в нас дуже короткий, адже працює одразу кілька професійних кур’єрів, що привозять страву до замовника ще гарячою.

У Монопіцца ви можете не сумніватись, що за ваше замовлення візьмуться кращі професіонали своєї справи. Піцайоло дуже майстерно готують піцу, а також запропонують урізноманітнити замовлення хрусткою фокача чи свіжими салатами. Вони тонко поєднують оригінальні продукти та створюють неймовірні комбінації смаку за вашим бажанням.

Меню ресторану MONOPIZZA

Вже маєте бажання замовити доставку піци в Луцьку в ресторані

Monopizza? Радимо вам детально ознайомитись з меню ресторану.

Піца – основна страва і прямий символ італійської кухні, хоча зараз вона широко поширена в усьому світі. У нас є кілька регіональних варіантів піци, наприклад:

  • Маргарита – базовий вид піци з томатним пюре, сиром моцарелла і базиліком. Рецепт був заснований ще в 1889 році, коли королева Маргарита Савойська приїхала відвідати Неаполь. Місцеві жителі приготували піцу з інгредієнтів кольорів італійського національного прапора, та назвали її на честь королеви.
  • Піца з прошутто – італійською сушеною шинкою, що додають до трьох основних інгредієнтів страви.
  • Каприччиозо – буквально перекладається як «химерна» піца. Містить помідори, моцарелу, гриби, артишоки, шинку (італійську прошутто), яйця, чорні оливки і оливкову олію першого віджиму.
  • Quattro formaggi - смачна піца з чотирма видами сиру, найчастіше моцарелою, дор-блю, горгонзола та горгонзола. Ніжне поєднання сирів та яскраво виражений соус роблять цю страву справжньою перлиною меню.

СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ від MONOPIZZA

Аби замовити піцу на будинок в Луцьку, треба лише кілька хвилин вашого вільного часу і доступ до інтернету. Хоча останнє навіть не обов’язково, адже ви можете зробити замовлення й у телефонному режимі, а оператор ознайомить вас зі специфікою меню й допоможе зробити найкращий вибір в залежності від ваших вподобань.

Зверніть свою увагу на те, що в Монопіцца діють спеціальні пропозиції, скориставшись якими ви зможете заощадити свої кошти:

  • Акція – замовляйте три піци за ціною 99 грн;
  • Знижка -20% на замовлення іменинникам.

У Монопіцца все робиться з думкою про клієнта, тож не пропустіть свій шанс скуштувати смачні італійські страви та почастувати друзів.

 

20 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів