Посол Великої Британії Мелінда Сіммонс зустрілася з міським головою Ужгорода Богданом Андріївим

Посол Великої Британії Мелінда Сіммонс зустрілася з міським головою Ужгорода Богданом Андріївим
Посол Великої Британії в Україні пані Мелінда Сіммонс із робочим візитом перебуває на Закарпатті. Напередодні вона зустрілася з Ужгородським міським головою Богданом Андріївим.

 

Разом з пані Послом до міської ради завітали політична радниця, керівниця політичного відділу Посольства Великої Британії в Україні Кейт Девенпорт, фахівчиня з політичних питань Юлія Кондрушенко та менеджер з комунікації Посольства Великої Британії в Україні Олексій Курка.

Під час зустрічі міський голова та британський амбасадор обговорили питання політичної, економічної та гуманітарної ситуації в місті. Йшлося також про децентралізацію – як вона вплинула на розвиток громад, залучення інвестицій, про забезпечення гендерної рівності у міській раді, ставлення до прав національних меншин. Говорили також про ситуацію з коронавірусом та вакцинацію, зазначалося, що у місті наявні всі 4 вакцини, сертифіковані в Україні, є достатньо пунктів щеплення, до слова, один працює і у міській раді. У цьому контексті також аналізували, як пандемія COVID-19 вплинула на економіку міста.

Це перший візит пані Мелінди до Ужгорода, міський голова висловив сподівання, що дипломати отримають хороші враження від перебування у нашому місті та проведуть плідні зустрічі. Богдан Андріїв подякував пані Послу за підтримку Великою Британією територіальної цілісності України. Додав, що Ужгород має більше 20 міст-побратимів у різних країнах світу і було б чудово, якщо є така практика у Великобританії, започаткувати побратимські відносини із одним із британських міст.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів