В.о. головного тренера “Ужгорода” прокоментував поєдинок проти “Кременя”

В.о. головного тренера “Ужгорода” прокоментував поєдинок проти “Кременя”
Виконувач обов’язків головного тренера “Ужгорода” Богдан Блавацький прокоментував поєдинок 11 туру Першої ліги проти “Кременя”, у якому вдалося здобути першу перемогу (2:0).

 

“Можу сказати, що перший тайм ми зіграли на тверду трійку. Навіть при тій невиразній грі у першій половині ми створили моменти, зокрема влучили у стійку. Думаю, що вчасно зроблені заміни зробили перелом всієї гри. Я аналізував гру “Кременя” і знав, що перехід від штучного поля на натуральне трав’яне призведе до того, що в кінцівці нашого матчу сил не вистачить і це дасться взнаки. Ми це і використали. Хоча в першому таймі суперник досить непогано виглядав функціонально”, — зазначив Богдан Блавацький.

“Я дякую своїм хлопцям. Динаміка хороша. Ми другу гру граємо на нуль. З’являються гольові моменти, креативу в атаці стало більше. Протягом матчу, коли ми не могли забити, подумав, що хтось зачарував цей стадіон. У другому таймі я просив хлопців: “Якщо зробимо дві останні передачі в дотик, то або наш гравець вийде один на один з голкіпером, або вийде на ударну позицію. Так ми й забили перший гол, коли Вадим Мердєєв віддав на Олександра Савошка, а той прострілив на Миколу Гайдучика. Потрохи ми стараємося рухатися у правильному напрямку”, — розповів тренер.

“Епізод з пенальті? Контакт однозначно був. Подивіться, скільки нам не давали таких моментів, скільки ми терпіли. Тут суддя був близько, все бачив. Дякую Віктору Ряшку, що він холоднокровно реалізував одинадцятиметровий”, — зазначив Богдан Блавацький.

ФК "Ужгород"

 

 

04 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів