У закарпатському нацпарку "Синевир" визначили імовірні локації для розміщення глемпінгів

У закарпатському нацпарку "Синевир" визначили імовірні локації для розміщення глемпінгів
Задля розвитку туристичної галузі краю, створення унікального продукту, який приваблюватиме все більше гостей з інших областей та країн, Закарпаття працює над реалізацією проєкту «Глемпінги – створення ексклюзивного туристичного продукту».

 

Участь у проєкті беруть 4 області – Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська та Донецька.

На території Закарпаття його реалізовуватимуть у межах Національного природного парку «Синевир». Перший етап процесу – відбір місця для розміщення глемпів. Планується, що всього тут вдасться встановити 9 об’єктів, із них 8 туристичних та 1 адміністративний.

Для цього дирекція парку визначила імовірні 4 локації: зона регульованої рекреації урочища Квасовець, урочища Рабачинка, Остріки та Синиверсько-Полянське природоохоронне науково-дослідне відділення. Місце розташування об’єктів погоджуватиме Міністерство захисту довкілля і природних ресурсів.

Згідно з планом-графіком роботи планують завершити влітку 2022 року. Виготовлення проєктно-кошторисної документації та відведення земельних ділянок вже стартувало. Очікують, що всі організаційні моменти, зокрема й процедуру закупівель, проведуть до кінця поточного року, натомість у 2022 році розпочнуть безпосередньо будівельні роботи.

Закарпаття онлайн

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів