Засідання комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту в Ужгороді. Що розглянули

Засідання комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту в Ужгороді. Що розглянули
25 питань розглянули днями на черговому засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту в Ужгородській міській раді.

 

Члени комісії погодили облаштування нової автобусної зупинки “Дарина” на вулиці Тиводара Легоцького біля будинку №25 – там зупинятиметься автобус №38. Департамент міського господарства має для цього забезпечити відповідні дорожні знаки, крім того має встановити висотні обмежувачі руху та дорожні знаки на перехресті вулиць Петра Лодія – Івана Сільвая.

Підтримали і тимчасове перенесення автобусної зупинки на площі Шандора Петефі – поки триває реконструкція інженерних мереж.

Погодили члени комісії облаштування експериментального кругового руху на перехрестях: проспект Свободи – вул. Минайська – вул. Швабська, проспект Свободи – Василя Комендаря, вул. 8 Березня – вул. Михайла Грушевського, вул. Марії Заньковецької  –  вул. Михайла Грушевського, вул. Івана Анкудінова – вул. Будителів – вул. Габора Дойко, вул. Антоніна Дворжака – вул. Андрія Палая.  А зміни в організації руху вулицею Олександра Богомольця – від перехрестя з вулицею Михайла Грушевського до перехрестя з Тиводара Легоцького, які б передбачали місця для дорожніх знаків «Пішохідна зона», «Обмеження швидкості» не більше 20 км та інших – відклали до закінчення капітального ремонту вулиці Олександра Богомольця.

Департаменту міського господарства доручили врегулювати роботу світлофора на перехресті вулиць Олександра Можайського та Минайської; встановити дорожні знаки “Зупинку заборонено” на вулиці Минайській – від перехрестя з вулицею  Олександра Бородіна до вулиці Полонинської  та від магазину “Світлана” до перехрестя з вулицею Олександра Бородіна на Минайській. При в'їзді у провулок Чопський мають встановити дорожній знак «Тупик». Комісією дозволено рух транспорту по вул. Габора Дойки з вул. Івана Анкудінова, а ДМГ доручено демонтувати відповідні забороняючі знаки.

Погодили члени комісії й облаштування паркувальних місць – на вулиці Володимира Погорєлова біля будинку №10, парковки та автобусної зупинки із заїзною кишенею та тротуаром на Підградській.

На площі Шандора Петефі біля школи №9 погодили встановлення світлофора, а на перехресті Загорської – Закарпатської департамент міського господарства має за можливості змістити секції світлофора для регулювання руху окремими смугами і нанести відповідну дорожню розмітку.

Підприємству, яке звернулося щодо погодження маршрутів та паркувальних місць для електросамокатів запропонували подати щодо цього свої пропозиції.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів