Богдан Блавацький прокоментував матч "Ужгорода" з "Поділлям"

Богдан Блавацький прокоментував матч "Ужгорода" з "Поділлям"
Виконувач обов’язків головного тренера “Ужгорода” Богдан Блавацький прокоментував поєдинок 13 туру Першої ліги, у якому закарпатська команда мінімально поступилася вдома хмельницькому “Поділлю” (0:1).

 

“Ми провалили першу половину зустрічі. Всередині поля три наші півзахисники з їхніми трьома не розібрались. Суперник нас залишив без м’яча. Їхня сильна сторона — контроль м’яча. “Поділля” забило гол вдалим ударом з-за меж штрафної. Там у епізоді або Олександр Аксьонов, або Віктор Ряшко не допрацювали. Потрібно було блокували удар. У суперника був ще один момент — удар головою. Більше нічого. У другому таймі перебудувались і зовсім по-іншому грали: майже 60% часу були на їхній половині поля. У другому таймі у мене до гравців претензій не було. У “Поділля” досить сильна збалансована команда, але ми не заслуговували на поразку”, — зазначив наставник.

“У нас випала лінія півзахисту, а це обличчя команди. Якщо ця лінія грає командно, а не кожен сам за себе, тоді буде якийсь малюнок гри. І не епізодичний, а стабільний. Ми до 90-ї хвилини бігли вперед. Команда готова фізично. Трошечки бракувало фарту. Зокрема, коли Віктор Хомченко пробивав з розвороту і поцілив у поперечку. “Поділля” теж мало тільки два моменти. У другому таймі ми зробили вдалі заміни, а вже наприкінці гри ми перебудувалися у три захисники, можливо, треба було це зробити раніше. Я подякував хлопцям за другий тайм, але не за перший. Великі претензії були до Олександра Аксьонова. На тренуваннях ми велику увагу приділяємо тактиці, а в матчі дуже важко виходили з оборони в атаку. Тільки епізодично це вдавалося зробити”, — сказав Богдан Блавацький.

“Ми програли, але боремося далі. Зараз їдемо на матч проти “Альянса”. Це дуже серйозний суперник. Я переглянував, зокрема, останній поєдинок команди — проти “Олімпіка”. Матч показав, що можна грати проти таких суперників. Але не все на футбольному полі вирішують гравці й тренери, інші люди теж мають вплив на результат”, — розповів наставник “ужгородців”.

 

14 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів