Триває капітальний ремонт кількох вулиць Ужгорода

Триває капітальний ремонт кількох вулиць Ужгорода
Сьогодні в Ужгороді проводять дератизацію місць збору твердих побутових відходів, схилів річки.

 

Прибирають стихійні смітники з вулиць В’ячеслава Чорновола, Адама Міцкевича, Антонія Годинки, Іллі Бродлаковича, Руської, Шумної та за адресою вул. Тиводара Легоцького, 18, 46,76.

Завершують покоси зелених зон на проспекті Свободи, вулицях Юрія Гойди, Тараса Шевченка.

Обслуговувальні компанії прибирають закріплені за ними території, вночі – із використанням спецтехніки. На правобережній частині міста проводять профілактику світлофорів.

Прибирають, косять та вивозять сміття на кладовищі Кальварія, на Пагорбі Слави.

Ремонтують лінію вуличного освітлення на вулиці Академіка Корольова,5, міняють запобіжники електрощитової на вулицях Алішера Навої, Доманинській, відновлюють роботу світильників на вулиці Павла Тичини у провулку Тисянському.

Продовжується капітальний ремонт вулиць Собранецької – готують до асфальтування заїзди, Олександра Богомольця – укладають тротуари, Тиводара Легоцького – роблять тротуари та велодоріжки, площі Шандора Петефі – роблять покриття з бруківки. Триває реконструкція інженерних мереж на площі Шандора Петефі.

Прибирають після робіт із капремонту вулиці Канальну та Іштвана Дендеші.

Поточний ремонт дорожнього покриття – на вулицях Олександра Попадинця та Іштвана Сечені.

Капітальний ремонт електрощитових роблять у будинках на вулицях Олексія Бестужева-Рюміна,12, вул. Насипній, 10, вул. Минайській, 14.

Капітальний ремонт водопостачальних мереж та каналізації – у багатоповерхівках на вулицях Тараса Шевченка, 30, вул. Антонія Годинки, 8 та Михайла Грушевського,64.

Ужгородська міськрада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів