В Ужгороді відбувся флешденс від студентської артплатформи

В Ужгороді відбувся флешденс від студентської артплатформи
Флешденс від студентської артплатформи «Закарпаття – Слобожанщина: формула майбутнього» відбувся сьогодні в Ужгороді на площі Театральній.

 

На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять, люди грають на музичних інструментах, на відкритому повітрі та у приміщенні

На зображенні може бути: 4 людини, люди грають на музичних інструментах, люди стоять та на відкритому повітрі

Учасники проєкту – Ужгородський інститут культури і мистецтв та Лозівський фаховий вищий коледж мистецтв (Харківщина) – разом станцювали та співали просто неба. Молодь цим проєктом втілює ідею руйнування ментальних кордонів шляхом об’єднання у культурній площині різних регіонів.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 8 людей, люди грають на музичних інструментах та люди стоять

Проєкт реалізовують за сприяння асоціації «Єврорегіон Карпати – Україна» в рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад у партнерстві зі Львівською та Закарпатською областями.

На зображенні може бути: 4 людини, люди грають на музичних інструментах, люди стоять, у приміщенні та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

Крім виступу, студентсько-викладацька делегація зі Слобожанщини знайомиться з культурою Закарпаття, взяла участь в екскурсії старовинними місцями Ужгорода, ввечері гості відвідають театр.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів