Ужгород співпрацюватиме з проєктом «EU4Business»

Ужгород співпрацюватиме з проєктом «EU4Business»
Ужгород відібрано пілотною громадою для співробітництва з проєктом «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація малого та середнього підприємництва».

 

Успішний досвід та напрацювання міської влади Ужгорода за підтримки донорських організацій планують масштабувати в інших містах. Управління економічного розвитку міста подало заявку для участі у проєкті для консультативної допомоги із підготовки стратегії розвитку Ужгорода як туристичного міста, а також популяризації та промоційної підтримки крафтових виробників. Після її розгляду Ужгородська територіальна громада пройшла кілька етапів відбору, у результаті яких її та вісім інших громад було обрано пілотними для впровадження цього проєкту упродовж наступних 2,5 років.

Онлайн-зустріч із представниками німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ Україна – міжнародним експертом Рікардо Пінто та національним експертом Наталією Баландіною провели сьогодні заступник міського голови Ужгорода Артем Погорєлов, начальник управління економічного розвитку міста Павло Логвінов, його заступник Василь Цап, представник Агентства регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Валентин Волошин для узгодження подальших дій та підписання меморандуму про співпрацю.

Довідково: Німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ розпочало реалізацію проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», фінансується ЄС та урядом Німеччини. Його мета – створення кращих умов для розвитку українських малих та середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту для стійкого та рівномірного економічного зростання. Німецьке агентство з розвитку надає послуги у сфері міжнародного співробітництва у сфері розвитку. В Україні діє за дорученням п'яти німецьких міністерств, Європейського Союзу, а також урядів Великої Британії та Швейцарії.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів