В УжНУ відбувся форум «Енергоефективна громада – чисте довкілля»

В УжНУ відбувся форум «Енергоефективна громада – чисте довкілля»
У п’ятницю, 29 жовтня, в Великій залі ректорату УжНУ відбувся закарпатський обласний форум «Енергоефективна громада – чисте довкілля». До організації заходу долучилися Державне агентство Енергоефективності та енергозбереження України спільно із міжфракційним депутатським об’єднанням «Енергоефективна Україна» та Закарпатською обласною радою.

 

У вітальному слові ректор УжНУ Володимир Смоланка зазначив: «Ми вітаємо учасників форуму у стінах  Ужгородському університету. Вважаю, що ця подія сприятиме упровадженню енергоефективних підходів та  технологій на Закарпатті. Також хочу зазначити що УжНУ бере активну участь у декількох потужних міжнародних проектах, які стосуються енергоефективності».

Форум має на меті представити громадам державну політику та інструменти підвищення енергоефективності у житловій, соціальній та бюджетних сферах, а також обговорити механізми фінансування відповідних проєктів. Ключовими темами заходу стали: енергоефективність в житловій, комунальній та бюджетній сферах, зелене фінансування, та  енергія з твердих побутових відходів і альтернативні види палива.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів