Правоохоронці зафіксували понад 500 порушень карантину минулого тижня на Закарпатті

Правоохоронці зафіксували понад 500 порушень карантину минулого тижня на Закарпатті
524 порушення карантину задокументували правоохоронці на Закарпатті впродовж минулого тижня, з 1 по 7 листопада. Про це 8 листопада розповіла Суспільному речниця Нацполіції області Ганна Дан.

 

За її словами, півтисячі порушень – це відсутність захисної маски в громадських будівлях. Правоохоронці винесли відповідні постанови:

"У 24 випадках на грубих порушників правоохоронці склали протоколи за ч. 1 ст. 44-3 КУпАП, тобто порушення правил щодо карантину людей, пояснила Ганна Дан. — Крім цього на осіб, які перебували у громадських будівлях без захисних масок поліцейські винесли 500 постанов з ч. 2 ст. 44-3 КУпАП. Постанови, що виносяться за цим пунктом (ч.2 ст.44-3), не потребують судового розгляду, рішення приймається на місці. А за ч.1 складаються протоколи, які потім скеровують до суду, який приймає рішення про покарання".

Ганна Дан додала: на території області дотримання карантину перевіряють 24 мобільні групи, до яких входять як поліцейські, так представники Держспоживслужби, місцевого самоврядування та медики.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів