Гравець "Ужгорода" Микола Гайдучик - герой 18 туру Першої ліги

Гравець "Ужгорода" Микола Гайдучик - герой 18 туру Першої ліги
Нападник “Ужгорода” Микола Гайдучик увійшов до символічної збірної 18 туру Першої ліги. Окрім того, його визнали героєм туру. Своїм точним ударом Микола Гайдучик приніс виїзну перемогу закарпатській команді над “Оболонню” (0:1). Традиційно найкращих виконавців та тренера визначає медіа SportArena разом з ПФЛ.

 

“Оболонь починала матч з аутсайдерами з позиції сили, проте гру перевернув “гол у роздягальню”. Подачу Ряшка зі штрафного Гайдучик замкнув акуратним кивком голови, здорово відірвавшись від опікунів і залишивши воротаря в напівпозиції. Цей гол став переможним. Надалі Микола похвально не виключався з гри, нав’язував суперникам боротьбу, вигравав скидки для одноклубників. У одному з моментів оборонець киян у протиборстві з Гайдучиком підіграв собі рукою, якби ще й пенальті тут призначив арбітр, форвард закарпатців взагалі б витиснув із гри максимум”, — написали на сайті SportArena.

Микола Гайдучик провів за “ужгородців” у цьому сезоні 14 матчів, у яких провів 4 м’ячі. “Звісно, індивідуальні досягнення завжди приємні”, – зізнався футболіст Sport Arena. “Проте набагато більше задоволення приносять перемоги команди. Щасливий, що допоміг “Ужгороду” виграти важливий матч. Поразки створюють не найкращий емоційний фон, проте ми не опускали руки. Поступово у нас колектив став справжньою сім’єю. Завжди підтримуємо один одного і це не могло не позначитися на нашій грі. Сподіваюся, що надалі частіше досягатимемо позитивного результату”, — розповів Микола Гайдучик.

“На мою думку, це була найкраща гра “Ужгорода” у захисті в нинішньому сезоні. Зіграли надійно біля власних воріт і не дали майже нічого створити супернику. Готувалися до складного матчу. Оболонь знаходиться у верхні частині таблиці і з ними просто не могло бути. Для нас важливо було зіграти у свій футбол. Знали, що кияни постійно змінюють вектори атак і були до цього готовими. На жаль, ми не багато забиваємо зі стандартів, хоча моментів створюємо чимало. Потрібно над реалізацією працювати. Щодо голу, то варто відзначити подачу Ряшка, після якої я зіграв на випередження і відправив м’яча у сітку. Дякую Богу за можливість грати і своїми забитими м’ячами приносити користь команді”, — зазначив гравець.

“Хочу подякувати тренерському штабу за ігровий час. Для мене в дебютному сезоні в Першій лізі важлива ігрова практика. Забиті м’ячі не можуть не радувати, проте в деяких матчах міг зіграти краще. Мені ще багато над чим треба працювати”, — розповів Микола Гайдучик.

“Зараз ми розпочали підготовку до наступного матчу. Вважаю, що з “Волинню” гра буде складнішою. Тренерський штаб знає, як нас підготувати. “Ужгород” прагне у заключних матчах року досягнути максимального результату”, — підсумував футболіст.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів