Віктор Ряшко та Віктор Хомченко потрапили до символічної збірної 19 туру

Віктор Ряшко та Віктор Хомченко потрапили до символічної збірної 19 туру
Гравці “Ужгорода” Віктор Ряшко та Віктор Хомченко потрапили до символічної збірної 19 туру Першої ліги. Вони допомогли закарпатській команді здолати вдома луцьку “Волинь” (1:0). Традиційно збірну туру з найкращих гравців визначає медіа SportArena разом з ПФЛ.

 

“Хочеться віддати належне тій ролі, яку відіграє в ФК “Ужгород” лідер середньої лінії. Ряшко — виконавець більшості стандартів, провідник атак після відбирань і перехоплень, а також справжній лідер команди. В матчі проти “Волині” Віктор видав низку прекрасних передач, подач і скидок (зокрема, міг асистувати ще раніше, проте Хомченко влучив у поперечину). А в епізоді з вирішальною результативною комбінацією Віктор дав сміливу діагональ, яку не зуміли перервати суперники, завдяки чому Пиняшко викотив свою гольову передачу на межі (за межею) офсайду”, — зазначили на сайті SportArena.

“Із Хомченком така історія: останнім часом він більше діяв у відтяжці, набивав ТТД у боротьбі та допомагав команді в підіграші. Проте останні тури нагадали, що це, передовсім, здібний форвард — яким він бачився в “Волині” та “Карпатах”. У грі проти лучан Віктор був націленим на ворота своєї alma mater, ще раніше маючи нагоди відкривати рахунок (чого вартий удар у поперечину після подачі Ряшка). Проте вже після перерви Хомченко забив переможний м’яч, скориставшись тонким пасом Пиняшка й на впевненості переконавши рефері та всіх присутніх, що там не було положення поза грою”, — прокоментували на сайті SportArena.

Вся збірна 19 туру має такий вигляд:

Віктор Ряшко та Віктор Хомченко потрапили до символічної збірної 19 туру

Нагадаємо, “Ужгород” після перемоги над луцькою “Волинню” покинув останню сходинку турнірної таблиці. Наразі закарпатська команда йде на 15-й позиції, маючи у своєму активі 15 балів. У цьому сезоні Віктор Ряшко та Віктор Хомченко провели 19 матчів, у яких відзначились 5-ма і 4-ма голами відповідно.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів