В Ужгороді поліція затримала неповнолітніх, які пограбували людей (ФОТО, ВІДЕО)

В Ужгороді поліція затримала неповнолітніх, які пограбували людей (ФОТО, ВІДЕО)
В Управлінні національної поліції Закарпаття розповіли про два випадки, в яких неповнолітні напали перехожих та силою відбирали від них цінні речі.

 

Перший стався близько 21:00 години на Православній набережній. Тут на ужгородку напало 3-є підлітків. Вони намагалися вирвати у потерпілої сумку, проте вона змогла її втримати і не віддати нападникам. Неповнолітні забрали гроші, які випали у жінки, та втекли у невідомому напрямку.

Ними виявилися 12, 13 та 14-річні ужгородці. Найстаршого юнака поліцейські помістили в ізолятор тимчасового тримання, з іншими двома малолітніми хлопцями та їх батьками наразі працюють слідчі та ювенальні поліцейські.

Відкрито провадження за ч. 1 статті 186 ККУ, тобто грабіж. За вчинене їм загрожує до 4 років позбавлення волі.

За кілька годин потому на вулиці Корзо інші 4-о підлітків напали на подружню пару. Чоловік не хотів віддавати свій телефон, тому група неповнолітніх нанесли йому тілесні ушкодження. Зрештою їм вдалося відібрати його телефон та телефон його дружини.

Після цього потерпілі одразу подзвонили в поліцію та медикам із найближчого магазину. Під час огляду встановлено, що потерпілому розбили обличчя та повибивали зуби.

Ними виявилися двоє 16-річних хлопців та юнаки по 14 та 15 років. Працівники кримінальної поліції Ужгорода спільно зі співробітниками Роти поліції особливого призначення та патрульними поліцейськими затримали усіх причетних до злочину.

Забрані насильницьким шляхом телефони у них вилучили та повернуть потерпілим.

Чотирьох неповнолітніх зловмисників поміщено до ІТТ. Їм вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.2 ст.187 ККУ, тобто розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб.

За вчинене зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі. Слідчі клопотатимуть в суді про тримання підозрюваних на період розслідування під вартою.

ГУ НП у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів