У Києві відбувся форум прихильників Януковича

25 політичних партій та 81 громадське об'єднання підписали угоду про підтримку Віктора Януковича під час президентської кампанії цього року.

 

Біля Українського Дому, де зібралися прихильники Віктора Януковича, делегатів зустрічали молоді люди з прапорами і портретами свого кандидата.

Загальні кольори кампанії Януковича - холодні блакитно-сині на відміну від кольорів його найближчого суперника - Віктора Ющенка, в рекламі якого переважають теплі жовто-оранжеві.

Керовані ватажками із раціями, молоді активісти отримували накази зустрічати прем'?ра гучними оплесками.

У самому Українському домі представники громадських організацій, які вирішили підтримати пана Януковича на виборах, ставили свої підписи на величезному плакаті знову ж таки із портретом прем'?ра.

Плакат підписали представники 81 громадської організації від Спілки безквартирних офіцерів до Асоціації самбо. Крім того, до коаліції при?дналися і 25 політичних партій, серед яких СДПУ(о), Трудова Україні та НДП.

?хні лідери, яких свого часу називали серед можливих кандидатів на участь у цих президентських перегонах, сиділи у залі поруч і слухали виступ кандидата, якого підтримуватимуть на цих виборах їхні партії.

Віктор Янукович назвав це мужнім кроком: "Я дуже радий, що в цій залі зібралися люди, у яких вистачило мужності подолати свої особисті амбіції, подолати амбіції тих політичних, громадських сил, які представлені сьогодні у цій залі, заради майбутнього."

Один із таких "мужніх людей" - керівник виборчого штабу прем'?ра Сергій Тігіпко, відповідаючи на запитання, чи вплине цей форум на рейтинг прем'?ра, заявив, що такі події навряд чи підніматимуть рейтинг Віктора Януковича, і що це ма? зробити відкрити публічна кампанія кандидата

"Це формальна подія,- сказав Сергій Тігіпко, - і від цього рейтинги не зростають. Що ж нам далі робити, від чого вони зростуть? Що принесе нам нашу перемогу? Я переконаний в одному, - нам потрібна публічна компанія."

У кулуарах форуму, так само, як і на першій прес-конференції прем'?ра як кандидата у президенти, лунала переважно російська мова.

На прес-конференції пан Янукович заявив, що створена сьогодні коаліція ма? об'?днати суспільство, у той час, як його опоненти на виборах лише роз'?днують його, зокрема, і за географічною ознакою.

Зда?ться, символом цього став напис, залишений прем'?ром на плакаті із підписами його прибічників: "Я вас не підведу. З любовью, Віктор Янукович."

У суботу в Ки?ві делегати з'їзду Партії Зелених висунули свого лідера - Віталія Кононова кандидатом у президенти.

Комуністична (оновлена) партія вирішила підтримати Олександра Мороза, а Партія ?дність - мера Ки?ва Олександра Омельченка.

 

25 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів