Закарпатські поліцейські разом із дітками-переселенцями готувалися до Великодня

Закарпатські поліцейські разом із дітками-переселенцями готувалися до Великодня
Ювенальні поліцейські Ужгорода із задоволенням виконали обіцянку, яку дали діткам-переселенцям — завітали до них перед святом Великодня, щоб допомогти випекти смачні дитячі паски. Зі справжнім захопленням хлопці та дівчата разом із ювеналами розмальовували листівки-побажання миру. Кожен обирав палітру своїх улюблених кольорів і малював своє рідне місто.

 

Та найбільш важливою і відповідальною справою було випікання пасок. Діти викладали його в невеличкі форми. Кропіткий процес продовжувався декоруванням: разом із поліцейськими, діти вигадували свої, оригінальні прикраси. А після цього — випікали паски до готовності. Зала, в якій поліцейські були з дітками, нагадувала вулик: тут був радісний гомін, атмосфера старанної роботи, та по-дитячому щире очікування свята.

На якийсь час нам вдалося зробити так, щоб діти занурилися у процес творчості, позитивних емоцій, спокою, забули про війну, про пережите. Та в той час, коли щойно спечені гарячі паски з’явилися на столі, прозвучав сигнал тривоги. Проте ми були разом, говорили про закінчення війни, перемогу і мирне майбутнє кожного з нас. Українці об’єднані як ніколи, Україна обов’язково переможе!

Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області

 

22 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів