В Ужгороді провели акцію "Залишайся в Україні"

В Ужгороді провели акцію "Залишайся в Україні"
Мирна акція "Залишайся в Україні" відбулася 15 травня в Ужгороді. Організували захід волонтери Ужгорода, — розповіла Суспільному організаторка Андріана Данилюк. За її словами, зробили це, аби підтримати ЗСУ.

 

Учасники заходу з плакатами пройшлися Київською набережною до площі Театральної. За словами волонтерки Андріани Данилюк, мета акції — привернути увагу до того, щоб чоловіки залишалися в Україні і ставали потрібними тут.

“Організувати захід нас попросили представники ЗСУ. Мета акції — показати, що залишатися в Україні на сьогоднішній час це важливо суспільству, це практично необхідно, також це престижно. От непрестижно, дійсно, втікати в мастасах, непрестижно робити з себе вагітного чоловіка, а престижно займатися тим, чим ти можеш займатися: підтримувати економіку України. Якщо можеш воюй, якщо ні — то воюй там, де ти є зараз. Адже кожен з нас частинка величезної армії, і кожен з нас робить майбутнє України”, — розповіла Андріана Данилюк.

Андріана Данилюк розповіла, що через воєнний стан і заборону масових зібрань в акції “Залишайся в Україні” взяли участь 15 людей.

Суспільне Закарпаття

 

16 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів