В Ужгороді прийняли рішення "Про порядок встановлення та демонтажу інформаційних таблиць і меморіальних дощок"

В Ужгороді прийняли рішення "Про порядок встановлення та демонтажу 
інформаційних таблиць і меморіальних дощок"
Члени виконкому міської ради Ужгорода сьогодні на засіданні прийняли рішення «Про порядок встановлення та демонтажу інформаційних таблиць і меморіальних дощок у м. Ужгороді».

 

Інформаційні таблиці і меморіальні дошки суттєво впливають на художньо-архітектурне оформлення фасадів будинків, особливо в історичному ареалі міста. Неналежне їх розміщення та низький художній рівень виконання може суттєво погіршити естетичну якість та туристичну  привабливість  міського середовища, порушують його сформований віками масштаб та художні властивості.

Порядок встановлює процедуру розгляду питань та прийняття рішень про місця встановлення інформаційних таблиць і меморіальних дощок, регулює правові відносини між органами місцевого самоврядування і фізичними та юридичними особами. Документ сприятиме очищенню міста від хаотичного розміщення інформаційних таблиць і меморіальних дощок, вирішенню питань, що виникають у процесі перейменування вулиць, площ та скверів міста, забезпечуватиме реалізацію заходів з впорядкування та покращення художньо-естетичного оформлення фасадів будинків.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

25 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів