В Ужгороді на програму сприяння військовій частині Нацгвардії передбачили 230 тис гривень

В Ужгороді на програму сприяння військовій частині Нацгвардії передбачили 230 тис гривень
Програму сприяння діяльності військової частини 3115 Національної гвардії України у виконанні завдань по забезпеченню безпеки громадян та підтримки правопорядку на 2022 рік підтримали сьогодні на засіданні виконкому Ужгородської міської ради.

 

Документ ще внесуть на розгляд сесії міськради. На реалізацію Програми передбачено 230 тисяч гривень.

Погодили також внесення змін до містобудівних умов та обмежень, зокрема, щодо реконструкції автомийки, перебудованої з власного житлового будинку під торгово-житловий комплекс на вул. Міклоша Берчені,86.

Підтримали і рішення про погодження надання містобудівних умов та обмежень для реконструкції індивідуального житлового будинку під індивідуальний житловий будинок із вбудованими приміщеннями комерційного призначення на вул. Зореслава, 27 і на реконструкцію власного магазину з розширенням у габаритах існуючої тераси на вул. Капушанській, 171. Водночас відмовили у погодженні надання містобудівних умов та обмежень для проєктування будівництва адмінбудівлі з вбудованими житловими приміщеннями на вул. Болгарській, 14 .

Крім того, надали паспорти відкритих літніх майданчиків на 1 рік кільком суб’єктам господарювання на базі стаціонарних ресторанних закладів:

–  на 17 посадкових місць на площі Кирила та Мефодія, 4 (кафе);

–  на 53 посадкові місця на вулиці Льва Толстого, 12 (кафе);

–  на 44 посадкові місця на набережній Незалежності, 2 (кафе).

Разом із тим, відмовили у наданні паспорта відкритого літнього майданчика кафе на набережній Незалежності, 4а  – до усунення недоліків, зазначених у приписах, та сплати заборгованості.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

15 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів