Закарпатська фехтувальниця стала призеркою Кубка світу

Закарпатська фехтувальниця стала призеркою Кубка світу
З 7 до 10 липня у столиці Польщі – Варшаві – триває етап Кубка світу з фехтування на візках «Шабля Клінського».

 

Змагання вийшли доволі масовими. За нагороди ведуть боротьбу 180 спортсменів з 38 країн світу. Відрадно, що українська збірна входить до когорти найкращих і наші спортсмени піднімаються на п’єдестал пошани. Відзначимо, що до складу збірної України увійшла закарпатка Надія Дьолог. Досвідчена спортсменка виступила в індивідуальних змаганнях з фехтування на шаблях та рапірах.

У змаганнях шаблісток Надія Дьолог демонструвала хороший рівень підготовки, високу майстерність і відзначилася великою жагою до перемоги. У підсумку їй вдалося потрапити на п’єдестал пошани й здобути бронзову медаль.

«Я рада, що отримала можливість представляти Україну у такий складний для нас час. Рівень суперників був доволі високим, та все ж мені вдалося здобути медаль. Як каже наш тренер, кожен докладає зусиль для перемоги України там, де він може. Тож Слава Україні! Швидшої перемоги!», – поділилася емоціями Надія Дьолог.

Прагнула наша фехтувальниця здобути нагороду і в змаганнях рапіристок, але фортуна від неї відвернулася. Надія фінішувала на п’ятому місці, що є доволі хорошим результатом, хоч сама спортсменка і прагнула найвищих місць.Також додамо, що до складу збірної України увійшов закарпатець Максим Магула. У змаганнях шпажистів він зайняв 12 місце. А завтра наш фехтувальник змагатиметься на рапірах.

Олег МИКИТА, Карпатський об`єктив

 

09 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів