До 15 років в'язниці загрожує закарпатцю, якого підозрюють у вбивстві 37-річної ужгородки

До 15 років в'язниці загрожує закарпатцю, якого підозрюють у вбивстві 37-річної ужгородки
До 15 років в'язниці загрожує 30-річному жителю Виноградова, якого підозрюють у вбивстві ужгородки, тіло якої знайшли на горищі власного будинку. Наразі у справі завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт відносно чоловіка, — повідомили у Закарпатській обласній прокуратурі.

 

На початку року до правоохоронців надійшла заява щодо зникнення 37-річної ужгородки, яка понад тиждень не виходила на зв’язок. 12 січня тіло потерпілої з ознаками насильницької смерті знайшли на горищі буднику, де вона проживала.

Того ж дня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві ужгородки за місцем його проживання. Чоловіку повідомили про підозру в умисному вбивстві та крадіжці її речей. За скоєне йому може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

У ході слідства встановлено, що трагічна подія сталася ще 30 грудня 2021 року в Ужгороді. Того дня між обвинуваченим та його знайомою стався конфлікт. Чоловік вдарив потерпілу, а коли та впала – притиснув її до підлоги і перекрив дихання. Як наслідок, смерть жінки настала від механічної асфіксії – удушення. Намагаючись приховати злочин, обвинувачений переніс тіло на горище, а сам повернувся до Виноградова, прихопивши з собою особисті речі потерпілої. Зокрема, викрав і мобільний телефон, з якого ще певний час відповідав на повідомлення, аби відвести підозру про зникнення ужгородки.

Наразі закарпатець перебуває під вартою без права внесення застави. Обвинувальний акт стосовно чоловіка прокуратура скерувала до Ужгородського міськрайонного суду для подальшого розгляду.

 

12 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів