Рулонні штори Львів: обираємо найкращі варіанти

Рулонні штори Львів: обираємо найкращі варіанти

 

Рулонні штори – системи, які захищають від сонця, забезпечують конфіденційність та доповнюють інтер'єр. Це вироби, що складаються з полотна та валика. Управління полотном здійснюється вручну або автоматично. В асортименті представлені різні моделі, що відрізняються між собою конструктивними особливостями, кольором, ціною. Можна обрати оптимальний варіант для облаштування офісного приміщення, котеджу, квартири.

Рулонні штори відкритого та закритого типу

Якщо Вас цікавлять рулонні штори Львів, зверніть увагу на класичні моделі. У продажу представлені сонцезахисні системи відкритого та закритого типу. Перший варіант - прості конструкції, в яких полотна згортаються в рулон або випрямляються. Для них характерна естетичність, довговічність та низька ціна.

Другий варіант – моделі, у яких передбачається захисний короб. За його допомогою повністю закривається вал. Ключовою відмінністю моделей є те, що тканина менше забруднюється. Вартість таких сонцезахисних систем вища. До переваг рулонних штор закритого типу відноситься практичність та лаконічний зовнішній вигляд.

Джутові рулонні штори

Це особливий вид виробів, виготовлених із природних матеріалів. Джутові рулонні штори найкраще підходять для інтер'єру, оформленого в етнічному стилі. Конструкції укомплектовуються механізмом керування, за допомогою якого полотно згортається в рулон, а також легко фіксується на будь-якій висоті.

Джутові рулонні штори – популярні моделі, що мають значні переваги:

  • тривалий термін служби – вироби забезпечують захист від сонця протягом тривалого часу;
  • натуральність – під час виготовлення конструкцій використовується природний матеріал, у якому не містяться небезпечні компоненти;
  • незвичайність – джутові штори мають оригінальний зовнішній вигляд. З їхньою допомогою в інтер'єр вносяться нові акценти;
  • практичність – мається на увазі терморегуляція, повітропроникність та стійкість до деформації;
  • затишок – при використанні таких сонцезахисних систем у приміщенні створюється обстановка, що сприяє відпочинку.

Бамбукові рулонні штори

Це конструкції, які виготовляються з бамбукового полотна. Системи монтуються на стіну або на стулки. До особливостей таких варіантів належить екологічна безпека, прийнятна вартість, невибагливість у догляді та тривалий період експлуатації. Бамбукові рулонні штори чудово справляються зі своїми функціями. Вироби не втрачають первісний вигляд під впливом ультрафіолетових променів. Для них характерна вологостійкість та невелика вага.

Обирайте рулонні штори у Львові, які найбільше підходять для облаштування інтер'єру. Не забувайте про те, що важливими є не тільки конструктивні особливості, а й колір. Для невеликих кімнат підходять штори світлих відтінків. У такому разі візуально розширюється простір і створюється затишна обстановка. Якщо Ви хочете повністю заблокувати сонячне світло, віддайте перевагу рулонним шторам блекаут.

 

21 жовтня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів