Спеціалізована карета швидкої допомоги для консультативних виїздів працюватиме на Закарпатті

Спеціалізована карета швидкої допомоги для консультативних виїздів працюватиме на Закарпатті
Сучасна спеціалізована карета швидкої допомоги, оснащена обладнанням для огляду та консультації пацієнтів сімейних лікарів та акушер-гінекологів, працюватиме на Закарпатті.

 

Такі машини передали українським перинатальним центрам за сприяння Фонду народонаселення ООН в Україні та міністра закордонних справ Іспанії Хосе Мануеля Альбареса з метою організації мобільних груп медичних бригад у складі акушер-гінеколога, сімейного лікаря та медсестри – для консультативних виїздів.

Сьогодні автомобіль, який передали ужгородському пологовому будинку, оглянули міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян, начальник управління охорони здоров'я та цивільного захисту населення Ярослав Глагола, депутат Ужгородської міськради Володимир Мильо.

Керівник КНП «Ужгородський міський пологовий будинок» Ужгородської міської ради Олег Онопко наголосив на важливості такого мобільного обладнання в кареті швидкої – зокрема, для огляду пацієнтів у віддалених населених пунктах області або тих, які не можуть самостійно прийти на прийом до лікаря. Більше організаційних моментів визначать після візиту представників Фонду народонаселення ООН в Україні, який і фінансуватиме роботу цієї мобільної медичної бригади.

Ужгородська міська рада

 

08 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів