В Ужгороді депутати затвердили Програму економічного і соціального розвитку територіальної громади на 2023 рік

В Ужгороді депутати затвердили Програму економічного і соціального розвитку територіальної громади на 2023 рік
Затвердили сьогодні на сесії міської ради і Програму економічного і соціального розвитку Ужгородської міської територіальної громади на 2023 рік.

 

Програма включає в себе характеристику діяльності всіх структурних підрозділів виконавчого комітету Ужгородської міської ради, організацій, установ та підприємств громади, а також орієнтовні плани розвитку у 2023 році, оцінки поточної ситуації, головні проблеми, основні завдання на наступний рік за галузями.

Документ залишається відкритим для доповнень та коригувань у відповідності до стратегічних напрямків розвитку міста.

Також Звіт міського голови про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Ужгородської міської ради у 2022 році взяли до відома сьогодні на черговому засіданні сесії міськради.

Як ідеться у проєкті рішення, протягом звітного періоду розробка проєктів регуляторних актів здійснювалася відповідно до Плану, затвердженого рішенням XIII сесії міської ради VIII скликання 29.11.2021 року № 488 (з доповненнями).

З метою доведення до відома громадськості інформації про регуляторну діяльність на Єдиному державному вебпорталі відкритих даних та на офіційному вебсайті Ужгородської міської ради постійно та своєчасно висвітлюється регуляторна діяльність міської ради та виконавчого комітету. Прийняті регуляторні акти оприлюднюються і на сторінках газети «Ужгород».

Водночас Звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку Ужгородської міської територіальної громади за січень-вересень 2022 року затвердили на сесії міськради. У документі – звітні матеріали структурних підрозділів міської ради, підприємств і організацій міста, аналітичні матеріали та статистичні дані про розвиток міста у 2021-2022 роках.

Аналіз результатів основних показників економічного і соціального розвитку міста за 9 місяців 2022 року свідчить, що економіка міста розвивалася під впливом складних і не завжди передбачуваних процесів, зумовлених повномасштабним вторгненням російської федерації на територію нашої держави. Вишукувались можливості вирішення першочергових завдань, спрямованих на стабільне функціонування всіх сфер життєдіяльності міста.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

13 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів