Спеціальна комісія розгляне питання недотримання графіків відключення електропостачання "Закарпаттяобленерго"

Спеціальна комісія розгляне питання недотримання графіків відключення електропостачання "Закарпаттяобленерго"
Питання недотримання графіків відключення електропостачання "Закарпаттяобленерго" розгляне 7 лютого Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

 

Про це повідомили на офіційному сайті регулятора.

Засідання НКРЕКП проведе у формі відкритого слухання. У порядку денному 36 питань, одне з яких — недотримання "Закарпаттяобленерго" вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електроенергії та порушення ліцензійних умов з розподілу електроенергії, — йдеться у повідомленні.

Що передувало:

  • Відповідно до постанови НКРЕКП від 27 грудня 2022 року № 1915 «Про проведення позапланової виїзної перевірки "Закарпаттяобленерго" на підставі посвідчення на проведення позапланової виїзної перевірки від 01 січня 2023 року № 1, НКРЕКП здійснила позапланову виїзну перевірку дотримання "Закарпаттяобленерго" вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії, за період діяльності з 15 листопада 2022 року по 04 січня 2023 року.
  • Під час вибіркової перевірки ГПВ встановлено, що "Закарпаттяобленерго" не дотрималось розміщених на вебсайті Ліцензіата в мережі Інтернет "графіків погодинних відключень".
  • Підставою для здійснення позапланової виїзної перевірки Товариства були звернення громадян.
  • НКРЕКП пропонує прийняти постанову, якою: Застерегти "Закарпаттяобленерго" щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

 

07 лютого 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів