Офіційно про смертельну ДТП біля Хуста: ДБP відкрило провадження (ФОТО)

Офіційно про смертельну ДТП біля Хуста: ДБP відкрило провадження (ФОТО)
Троє людей загинули та ще троє — травмовані внаслідок ДТП, яка сталася ввечері 7 травня у Хустському районі на Закарпатті. Про це Суспільному повідомила речниця теруправління ДБР у Львові Тетяна Муравель. За її словами, в аварії загинули депутат Виноградівської міської ради та працівник поліції.

 

Раніше ми повідомляли, що зіткнулось 2 автомобілі Mercedes та Land Rover.

Аварія сталася близько 18:30 на автодорозі "Мукачево-Рогатин-Львів" між містом Хуст та с. Сокирниця. За попередніми даними легковий автомобіль, за кермом якого перебував працівник правоохоронного органу, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з кросовером, яким керував депутат Виноградівської міськради. Разом з ним в авто були дружина та двоє дітей.

"Внаслідок зіткнення водій легкового авто — правоохоронець — та його пасажир — 36-річний ужгородець — загинули на місці події. Також загинув водій другого автомобіля — депутат міськради, а його пасажири з різними травмами потрапили до лікарні", — розповіла Тетяна Муравель.

Про смерть депутата Виноградівської міської ради, члена фракції політичної партії "Рідне Закарпаття" Дем'янчука Андрія Васильовича, повідомили й на Facebook-сторінці установи.

"Працівники ТУ ДБP у м. Львові розпочали кримінальне провадження за ст. 286 КК України- порушення правил безпеки дорожнього руху. Призначено низку експертиз, встановлюються всі обставини трагедії", - зазначили у прес-службі ДБP.

 

08 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів