Ваги для домашньої та професійної кухні від “Укрваги”

Ваги для домашньої та професійної кухні від “Укрваги”
Наразі на ринку з'являється все більше нових пропозицій від виробників ваг для кухні, особливо з урахуванням зростаючого попиту на здорове харчування. Наприклад, з'явилися кухонні ваги зі вбудованим лічильником калорій, що відповідають цьому тренду.

 

На сайті з продажу ваг ukrvesi.com.ua, який є одним з найбільших постачальників вагової продукції та техніки для автоматизації торгівлі в Україні, можна знайти різноманітні пропозиції.

Ваги з платформою та чашею

Серед них варто звернути увагу на платформові ваги та ваги з чашею. Електронні ваги для їжі відрізняються формою вантажної платформи. Звичні кожному моделі мають пласку панель. Вони призначені для визначення маси продуктів у тарілці чи іншій посудині. Підходять як для використання вдома, так і на професійних кухнях чи лініях подачі страв.

З іншого боку, ваги з чашею більш придатні для кухарів, а не офіціанток. Вантажна платформа таких ваг виконана у вигляді чаші об'ємом від 0,2 до 5 літрів. Чаша підходить для роботи з рідкими, сипучими або безформними продуктами без додаткового посуду.

Така техніка часто оснащується різними функціями, серед яких варто виділити:

  • Функцію послідовного зважування, що дозволяє фіксувати дані про масу кожного інгредієнта та обчислити загальну вагу всіх зважених продуктів.

  • Вбудоване калібрування.

  • Вбудований датчик температури.

  • Можливість оцінки об'єму рідини. Особливістю ваг з чашею є наявність градуйованої шкали, що дозволяє дізнатися об'єм налитої рідини. Також за допомогою електронної функції можна змінити одиниці вимірювання з грамів/кілограмів на мілілітри.

  • Деякі ваги дозволяють вибирати інші одиниці вимірювання, такі як грами, унції, грами, карати та інші.

Загалом є різноманітні моделі для задоволення потреб як домашнього користування, так і професійного використання на кухнях.

Електронний кантер

Також можна купити електронний кантер, який не поступаються кухонним платформовим вагам за функціональністю, але має портативну конструкцію. З його допомогою можна швидко і легко виміряти вагу окремих продуктів, зерен, насіння у мішку або упаковці.

Кантери працюють від змінного акумулятора, відрізняються компактним дизайном і переносністю. За вантажністю вони не поступаються торговельним прилавковим вагам: у нас є модель з обмеженням зважування до 40 кг.

Ваги-стакани та ваги-ложки

Крім цього, винахідливі виробники представили спеціальні портативні електронні пристрої для вимірювання. Наприклад, існують ваги-ложки та ваги-стакани.

Ваги-стакани спрощують та прискорюють процес готування з використанням певної кількості рідини або сипучих продуктів. Наприклад, ви наливаєте молоко у стакан, визначаєте його вагу за значенням на дисплеї й одразу ж виливаєте його у каструлю або миску.

Ваги-ложки належать до високоточних вимірювальних приладів. Їх перевага полягає в тому, що ви можете вимірювати вагу спецій, цукру, солі та інших інгредієнтів без відволікання від самого процесу готування.

 

 

22 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів