"Бютівців" починають відстрілювати

Вже вбито двох депутатів від БЮТ в Ніжині та Запоріжжі. На черзі Ужгород..?

 

У суботу було вбито депутата фракції БЮТ Запорізької міськради Віктора Савкіна.

Як повідомляє прес-служба БЮТ, близько 11.00 Савкіна було розстріляно впритул на очах 13-річної дочки.

"Це вже друге замовне політичне вбивство депутата БЮТ за останні кілька днів", - наголошує БЮТ.

"Позавчора криміналітет брутально розправився з представником нашого Блоку у Ніжині, депутатом міської ради Потильчаком Григорієм Петровичем, який очолював депутатську комісію з розслідування зловживань посадових осіб міськвиконкому", - говориться в заяві.

БЮТ наголошує, що розцінює вбивства Савкіна та Потильчака як політичні.

"Друге вбивство представника політичної сили, яка стала лідером останніх парламентських виборів, свідчить, що кримінал, бандити і корупціонери намагаються залякати тих, хто прагне встановити панування закону в Україні", - наголошує прес-служба.

"Блок Юлії Тимошенко заявляє про абсолютне безвладдя та анархію в Україні. У регіонах безкарно пануюча мафія насаджує свої кримінальні закони, а центральна влада демонструє цілковиту безпомічність", - підкреслює БЮТ.

"Безпорадність, непрофесійність та бездарність правоохоронних органів в боротьбі з криміналом призвела до того, що сьогодні злочинці почувають себе більш захищеними, ніж прості громадяни", - говориться в заяві.

"В умовах зростання злочинності, брутального терору, зокрема, проти представників нашої політичної сили, розгортаються вкрай негативні процеси в інших сферах суспільно-економічного життя", - стверджує БЮТ.

"Посилюються спроби розхитати суверенітет України, зростають ціни на енергоносії, на житлово-комунальні послуги та товари першої необхідності. Люди зубожіють на очах. Соціальне напруження, мовний сепаратизм та штучне розпалювання протистояння в Криму починає загрожувати основам самої державності", - констатує прес-служба.

У зв’язку з цим блок звертається до всіх учасників конституційного процесу "негайно створити дієву сильну владу, яка якнайшвидше забезпечить в державі диктат закону та права".

"Створена БЮТ слідча група, очолювана народними депутатами України, генералами СБУ Олександром Скибинецьким та Андрієм Кожемякіним, займеться розслідуванням вбивств, не сподіваючись на деморалізовані силові структури", - говориться в заяві БЮТ.

http://www.pravda.com.ua/news/2006/6/10/42796.htm

 

12 червня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів