Цього року Apple має намір презентувати власний штучний інтелект

Цього року Apple має намір презентувати власний штучний інтелект
Аналітики відзначають великий вплив інструментів штучного інтелекту в усьому світі, а зокрема в області технологій. Великі розробники вже презентували результати своїх досягнень у найновіших гаджетах, тоді я Apple на їх фоні поводиться доволі скромно. Втім, генеральний директор компанії Тім Кук нещодавно запевнив, що чекати їх кроку залишилось недовго.

 

 

Тривожна новина для конкурентів  

Саме такою фразою супроводив свій коментар Тім Кук, підкресливши, що Apple витрачає багато зусиль та часу у напрямку дослідження та застосування інструментів штучного інтелекту. Очевидно, що перші результати впровадження ШІ отримав останній девайс Apple Vision Pro, що надійшов у продаж на початку лютого. Це набагато більше, ніж просто шолом із доповненою реальністю: а у майбутньому має величезні перспективи для вдосконалення. Особливо цікаво виглядають ігрові можливості у звичайних іграх та навіть в азартних за допомогою браузера, наприклад, у PM казино.

Революційною має стати і майбутнє оновлення операційної системи iOS18. Можна припустити, що у повному обсязі нові можливості стануть доступними разом із новою лінійкою Iphone, проте існують не безпідставні припущення, що вона буде презентована раніше.

Власний механізм Apple GPT

У компанії наголошують, що дотримуються власного шляху у вивченні можливостей штучного інтелекту. Очікується, що користувачі техніки Apple зможуть відчути це у багатьох функціях:

  • Нові функції отримає Siri;

  • Помічник у стандартних повідомленнях;

  • Нові функції для камери та обробки фото.

Не виключено, що певна частина нових можливостей буде реалізована лише для власників наступних Iphone 16, тоді ж як користувачі попередніх моделей отримають їх у меншому обсязі.

Перші новини про те, що Apple серйозно налаштований увімкнутися у гонитву за технологією майбутнього з?явилися ще восени минулого року. Традиційно подробиць поки небагато, проте у компанії заявляються, що вже зараз Apple має, чим здивувати своїх шанувальників. За словами Тіма Кука, їх спосіб - це робити роботу, а вже після цього про неї говорити. 

 

13 лютого 2024р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів