В Ужгороді відбудеться безплатний інтенсив з проєктного менеджменту для дітей та молоді у межах проєкту “Project School”

Запрошуємо активну та вмотивовану молодь долучитися до Project Weekend в Ужгороді, 25-26 травня. Третій сезон проєкту Project School втілюється Освітньою Фундацією "МрійДій" в межах програми "Мріємо та діємо", що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX.

 

Запрошуємо молодь та дітей віком від 10 до 16 років долучитися до дводенного інтенсиву з проєктного менеджменту, під час якого учасники опрацюють теоретичні матеріали та застосують свої здобуті знання на практиці, а також візьмуть участь у групових активностях.

Під час заходу експерти у сфері проєктного менеджменту поділяться своїм досвідом та секретами, як мрії перетворити на дії та втілити в життя найсміливіші ідеї, та нададуть менторську підтримку.

MriyDiy Project School – це унікальна можливість для дітей та молоді отримати ключові навички з проєктного менеджменту та розвивати необхідні у сучасному світі soft skills. Програма надає можливість перетворити мрії у реальність через освоєння основ проєктного менеджменту.

Зареєструватися тут: https://bit.ly/4aFd3hT

Детальніше про MriyDiy Project School за посиланням: https://mriydiyprojectschool.com/

 

Це надзвичайний шанс для молоді та дітей відкрити світ можливостей разом з MriyDiy Project School та стати частиною цікавої та натхненної спільноти молодих сучасних лідерів.

 

22 травня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів