Талановитих ужгородських школярів відзначили грошовими преміями

Талановитих ужгородських школярів відзначили грошовими преміями
Урочистості відбулися сьогодні у сквері імені Героїв Майдану.

 

Міський голова Богдан Андріїв та начальниця управління освіти Ужгородської міської ради Наталія Баранюк привітали переможців і призерів І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2022/2023 навчальному році, а також переможців і призерів ІІІ й ІVетапів Всеукраїнських учнівських олімпіад. 

За високі досягнення у навчанні дітям вручили сертифікати на отримання грошових винагород.

103 переможці та призери міського етапу МАНу отримали винагороди: 1000 гривень за перше місце та по 800 гривень за отримане друге-третє місце.

Восьмеро переможців та призерів ІVетапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з учнівських предметів отримали: за І місце – 6000 гривень, за ІІ місце – 5000 гривень, за ІІІ місце – 4000 гривень.

66 переможців та призерів ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад також отримали грошові винагороди – за І місце – 5000 гривень, за ІІ місце – 4000 гривень, за ІІІ місце – 3000 гривень.

Навчання під час війни саме по собі вже є справжнім викликом як для учнів, так і вчителів. Ужгород, хоч і тилове місто, чим ми завдячуємо нашим Збройним Силам, проте повітряні тривоги і тут переривають навчальний процес, а тривожність супроводжує наших дітей постійно, на жаль. Однак попри все, вони продовжують навчатися, брати участь у різноманітних конкурсах та змаганнях. І показують високі результати.

Пишаємося!

 

01 червня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів