Співвласниця компанії SHEMAX Тетяна Шелест виконуватиме почесну місію амбасадорів Закарпаття

Співвласниця компанії SHEMAX Тетяна Шелест виконуватиме почесну місію амбасадорів Закарпаття
Місію амбасадорів Закарпаття почесно нестимуть 24 активні краяни. Серед них не тільки уродженці Срібної Землі, а й представники релокованого бізнесу та іноземці, які вболівають за регіон та підтримують його розвиток на своїй професійній ниві.

 

Ініціатива амбасадорства та її учасники

Ініціативу створення команди амбасадорів Закарпаття започаткували в Закарпатській обласній військовій адміністрації (ОВА) минулого року. На них покладені великі надії та важливі завдання з промоції краю, що на громадських засадах реалізовуватимуть протягом трьох років.

Директор департаменту економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОВА Тарас Триндяк каже:  

«Відбір кандидатів проходив на конкурсній основі та був доволі складним. На першому етапі зібрали дані про кожного, обговорили їхні переваги та можливості на комісії. Другий -  передбачав індивідуальне спілкування при зустрічі. Так ретельно спільним рішенням обрали кращих з кращих!» 

Урочисте вручення

Керівники Закарпаття урочисто вручили поетапно усім амбасадорам краю значки та посвідчення. Серед посланців Срібної Землі й співвласниця релокованого підприємства з Дніпра – Тетяна Шелест, для якої Ужгород став другою домівкою. Разом з чоловіком Сергієм Шелестом розвивають тут міжнародний бізнес - компанію з виробництва обладнання для салонів краси SHEMAX. Побудували завод, перевезли потужності, створили робочі місця, запустили виробництво, сплачують податки, допомагають ЗСУ. 

Заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо переконаний: «Тетяна Шелест гідно нестиме звання амбасадора Закарпаття. А її наполеглива праця, високий професіоналізм, активна громадська позиція та авторитет сприятимуть розвитку Закарпатської області.»

Визнання внеску

Співвласниця компанії SHEMAX Тетяна Шелест відповідально сприйняла місію амбасадортсва. Адже це визнання її внеску у розвиток регіону та підтримку місцевих ініціатив. Хоча й розуміє, відтепер попереду багато завдань, які потрібно реалізувати на «відмінно», заручившись підтримкою партнера по життю та бізнесу – чоловіка Сергія Шелеста і потужної команди компанії. 

Співвласниця компанії SHEMAX Тетяна Шелест про плани на майбутнє:

«Отримавши значок амбасадора Закарпаття, відразу почала генерувати ідеї нових проектів на благо краю. Поки їхала додому, в мене в голові вже була купа пропозицій. Вже почала їх записувати, аби структурувати і поетапно реалізовувати!» 

Подяка за підтримку

Тетяна Шелест щиро подякувала всім за підтримку та довіру. Запевнила, з гордістю представлятиме інтереси Срібної Землі та всебічно популяризувати край, а компанія SHEMAX продовжуватиме працювати на користь Закарпаття та всієї України.

Співвласник компанії SHEMAX Сергій Шелест переконаний: «Це початок нової історії. І вона – про зміни. Зміни на краще! Пишаємося та підтримуємо Тетяну Шелест і вже рідне Закарпаття!»

 

04 липня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів