Міжнародний патріотичний мотофестиваль Gold Wing Club Ukraine під гаслом «Разом ми сила» - в Ужгороді

Міжнародний патріотичний мотофестиваль Gold Wing Club Ukraine під гаслом «Разом ми сила» - в Ужгороді
Усі кошти з заходу спрямують на допомогу ЗСУ.

 

Зустріч друзів у підтримку України – Міжнародний патріотичний мотофестиваль Gold Wing Club Ukraine під гаслом «Разом ми сила» проходить цими днями в Ужгороді.

Понад півтори сотні учасників із 25 країн-членів Європейської федерації GWEF організували сьогодні мотопробіг від комплексу «Золота гора» до центру міста – тут, на площі Поштовій, відбувся головний мотопроїзд фестивалю – «Парад націй».

Учасників мотофестивалю, ужгородців та гостей міста привітали міський голова Богдан Андріїв та президент українського клубу «Gold Wing» Валентин Мазуренко.

На підтримку України учасники підняли прапори своїх країн – Австрії, Бельгії, Болгарії, Чехії, Данії, Німеччини, Фінляндії, Франції, Великої Британії, Голландії, Угорщини, Ірландії, Італії, Люксембургу, Норвегії, Польщі, Португалії, Словенії, Іспанії, Швеції, Швейцарії, Туреччини, Естонії та Литви і, звісно ж, України.

Юні ужгородці, вихованці ДЮСШ №1 Ужгородської міськради, розгорнули 25-метровий державний стяг, також на Поштовій можна було подивитися фотовиставку від Ужгородський прес-клуб «Закарпаття і війна. Два непрості роки», працювала тематична фотозона – заходи організувало Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.

Колона мотоциклів вишикувалася вздовж вулиці Олександра Довженка, де її могли подивитися та зробити фото на згадку всі охочі.

Опісля учасники мотофестивалю вшанували пам’ять полеглих Героїв на Пагорбі Слави.

Як розповіли організатори, три фотовиставки зі світлинами подій російсько-української війни розмістили й на території комплексу «Золота гора». Тут також відбулося вшанування пам?яті загиблих захисників, зокрема членів клубу. А напередодні ввечері українським захисникам – військовій частині А7042 , мінометній батарея 114 ОБрТРО – передали техніку, яка допоможе у боротьбі з агресором.

Мотозліт, що уже став традицією, в Україні провели вперше з початку повномасштабної війни. До того він був щорічним.

 

 

01 вересня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів