Двоє лауреатів премії імені Петра Скунця передали свої винагороди на підтримку захисників

Двоє лауреатів премії імені Петра Скунця передали свої винагороди на підтримку захисників
Лауреатів міської премії в галузі літератури і краєзнавства імені Петра Скунця також нагородили на загальноміському Віче з нагоди 1131-ї річниці Ужгорода.

 

У номінації «Художня література» нагороду отримав Дмитро Кешеля за книгу «Доживемо до зеленої травички». На жаль, пан Дмитро не зміг бути присутнім на зібранні, нагороду для письменника передали заступнику голови Закарпатського осередку Національної спілки письменників України Василю Густі.

У номінації «Краєзнавча література» нагороду міський голова Богдан Андріїв вручив Іванні Когутич-Гаврош за книгу «Петро Скунць у колі сучасників». Пані Іванна разом із співавторами вирішили передати грошову премію на потреби ЗСУ.

У номінації «Альбомне видання» премію отримав Сергій Денисенко за фотоальбом «Ужгород: колись і нині». Грошову винагороду фотограф передав письменнику та волонтеру Андрію Любці для придбання автівок для наших захисників.

Нагадаємо, премія імені Петра Скунця в галузі літератури і краєзнавства призначається із 2017 року. Цьогоріч нагорода становить 30 000 гривень кожному переможцю.

Пресслужба Ужгородської міської ради

 

13 вересня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів