Політичне оголошення для активних закарпатців!

З 28 грудня 2009 року обласним штабом Сергія Тігіпко розпочато набір членів виборчих комісій та спостерігачів на другий тур виборів Президента України

 

Обласний штаб кандидата в Президенти Сергія Тігіпка уповноважений оголосити про набір активних людей для участі у виборчому процесі.
З 28 грудня 2009 року обласним штабом Сергія Тігіпко розпочато набір членів виборчих комісій та спостерігачів на другий тур виборів Президента України.
У звязку зі зміною лідерів президентських перегонів в України станом на 26 грудня згідно соціологічних опитувань центральним штабом віддано розпорядження щодо оргпідготовки регіональних штабів до другого туру виборів Президента України.
Для запису членів виборчих комісій та спостерігачів на другий тур виборів Президента України звертатися у регіональні штаби Сергія Тігіпка: ТВО №69 м.Ужгород - Ужгород, Ужгородський р-н, ТВО №70 м.Мукачево - Мукачево, Мукачівський р-н, ТВО №71 м.Свалява - Свалявський, Перечинський, Воловецький, В.Березнянський, Міжгірський р-н, ТВО №72 м.Хуст - Хустський, Іршавський р-н, ТВО №73 м.Тячів - Тячівський, Рахівський р-, ТВО №74 м.Берегово - Берегівський, Виноградівський р-н.
Запис триватиме до 10.01.2010

 

28 грудня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів