"Яроцькі Ярилки"

На території села Ярок Ужгородського р-ну Закарпатської області 17-18 липня цього року відбудеться регіональний етно-фестиваль "Яроцькі Ярилки".

 

Основна мета заходу – познайомити гостей свята з культурою і традиціями, народними промислами регіону, розкрити всю красу і привабливість нашого краю – створеного для туризму та відпочинку.

Проводиться фестиваль на галявині, з якої відкривається краєвид на третину нашого регіону – від Мукачева й Берегова, Чопа, Ужгорода, Велких Капушан (Словаччина), аж до вершин гір Перечинщини.

У програмі фестивалю – масові народні гуляння: ігри, забави та різні дегустації, а також виступи художньої самодіяльності й рок-музикантів – до самого ранку! Цього року у рамках свята відбудеться мистецький перформанс – Чапало Фест. Відомі художники, скульптори, ковалі та гості фестивалю разом створять талісман Яроцьких Ярилок.

Гості свята зможуть залишитись на нічліг у приватних садибах села Ярок, або у наметовому містечку.

Відкриття фестивалю – 17 липня 2010 року о 12:00.

Організатор заходу Громадське об’єднання "Наше Село", за сприянням Ужгородської райдержадміністрації, відділу культури Ужгородської РДА, та Ужгородської районної спілки сприяння розвитку сільського туризму.

За додатковою інформацією звертайтеся: +38 (098) 976-02-11, +38 (03122) 72-40-38, [email protected]

www.yarok.org.ua

 

08 липня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів