В Ужгороді відбудеться фестиваль молодих виконавців "Сузір’я зірок"

24 серпня в рамках святкування Дня Незалежності, творчий центр "StarTime" дарить жителям міста Ужгорода Всеукраїнський фестиваль молодих виконавців сучасної української пісні "Сузір’я зірок".

 

Другий по рахунку конкурс відбудеться в Падіюні, а нагородження і гала-концерт на сцені амфітеатру в 17.00.
"Цього року багато талановитої молоді виявило бажання взяти участь у фестивалі. Ми отримали заявки з Львова, Івано-Франківська і інших областей. Досить сильний підбір виконавців, але і багато закарпатських вокалістів виявили бажання узяти участь, - прокоментував директор фестивалю Владислав Лакатош.
"Багато з представлених виконавців знаю особисто, змагалася з ними на різних фестивалях: " Кріштальові грона" " Молода Галичина" і інших.
Якщо вони зацікавилися нашим заходом, означає на вокальній карті Україні спалахнув ще один вогник фестивалю. Постараємося його "роздути", - розповідає співорганізатор Рената Штіфель.
По останніх поданих заявках видно дійсно сильні виконавці, і це підіймає рівень фестивалю. Чекають у складі членів жюрі Едуарда Ільницького - переможця проекту "Шанс 6" і Людмилу Ясинськую - переможницю проекту "Американський шанс". Сподіваємося, що жителі міста прийдуть подивитися і підтримати нашу талановиту молодь.
Якщо Ви хочете взяти участь у фестивалі заповнюйте анкету в Падіюні і присилайте свої пісні на носіях. У разі твердження оргкомітет з Вами зв’яжеться.


Вісник ТУрінформу

 

17 серпня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів